Gérard en Thierry Ménoret, twee broers, namen dit familiebedrijf bijna 20 jaar geleden over. Samen met hun chef Morgan nodigen ze je uit om een traditionele keuken te komen ontdekken die smaak, traditie en een vleugje moderniteit op een slimme manier combineert.
Het restaurant is gevestigd in een oude wijnkelder, waar de wijnpers nog steeds staat, een herinnering aan het verleden van deze voormalige boerenherberg.
Er zijn ook twee zalen beschikbaar voor het vieren van uw familiefeesten – bruiloften, verjaardagen, doopfeesten, communies, enz. – evenals uw zakelijke of verenigingsactiviteiten – seminars, reünies, leeftijdsgroepen, algemene vergaderingen, enz.
Met een cateringservice kunt u de maaltijd bereiden op de locatie van uw keuze.Gesproken talen:Engels, Frans
Home groepen:ja
Home groepen:ja
Betaalmiddelen
- Creditcards
- Cheques (bank en post)
- Chèques Vacances
- Contant geld
- Tickets Restaurant
- Overschrijving
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| - | - / - | - / - | - / - | 12:00 - / 14:00 - | - / - | 12:00 - / 14:00 - | - / - |
Bijbehorende diensten
-
Restaurant category
-
Traditionele keuken
