Train Loire à Vélo maakt reizen op de hele Loire à Vélo-route eenvoudig!

1
  • © Région Pays de la Loire - A. Monié - Les beaux matins

Vanaf 13 juni tot en met 13 september 2020 kunt u, mét uw fiets, zonder te reserveren in de trein stappen. Deze speciale trein, op het traject Orléans-Tours-Nantes/Le Croisic, gaat driemaal daags heen en weer.

De actuele dienstregeling van deze trein kunt u raadplegen op de websites van de vervoernetwerken. In de regio Pays de la Loire is dat Aléop, en in Centre-Val de Loire is dat Rémi.
Van 13 juni tot 13 september 2020

Elke trein heeft plaats voor 50 tot 83 fietsen:

  • Er zijn per treinstel tussen de 33 en 66 selfserviceplekken beschikbaar, verspreid over de gehele lengte van de trein en makkelijk toegankelijk vanaf het perron.
  • Elk treinstel heeft tevens een speciale ruimte voor 17 fietsen met een beambte die helpt bij het in- en uitladen. Op de informatieschermen voor reizigers op het perron kunt u zien waar deze ruimte zich bevindt in de trein. Als uw fiets geen standaard fiets is ga dan direct naar deze ruimte om oponthoud of ongemak voor andere reizigers te voorkomen.

Uren

De Train Loire à Vélo-dienst wordt beschikbaar gemaakt, en in zijn geheel bekostigd, door de regio’s Centre-Val de Loire en Pays de la Loire.