Traditionele Bretonse keuken.
Je geniet er van ambachtelijk gemaakte, pure boekweitgaletten en originele, smakelijke crêpes in een aangenaam kader met een origineel, verzorgd decor.
Olivier en Isabelle zullen je met plezier ontvangen en je hun “savoir-faire” tonen.
“Onze galettes en crêpes worden gemaakt volgens de zuiverste traditie: met de hand geklopt deeg, 100% boekweitgalettes – 100% tarwe crêpes gemaakt op bestelling, verse, huisbereide producten”.
Jaarlijkse sluiting van half november tot maart
Betaalmiddelen
- Creditcards
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 01/09/2025 - 30/11/2025 | - / - | - / - | - / - | 12:00 - 14:00 / - | 12:00 - 14:00 / - 21:00 | 12:00 - 14:00 / 19:00 - 21:00 | 12:00 - 14:00 / - |
-
Restaurant category
-
Crêperie
