Wijnmakers en voormalige molenaars, de familie DAVIAU runt het Domaine de Bablut wijngaard op de heuvels rond Brissac. Christophe Daviau, oenoloog, cultiveert de wijnstokken met respect voor de natuur, zodat zijn hellingen het beste van het terroir bieden. De wijnstokken van het domein worden sinds 1996 biologisch geteeld.
Domaine de Bablut produceert AOC-wijnen: Anjou Villages Brissac, Coteaux de l’Aubance, Crémant de Loire, Anjou blanc, Rosé de Loire, Cabernet d’Anjou.
Domaine de Bablut heeft het diploma Caves Touristiques d’Excellence ontvangen van de Val de Loire Wine Trade Association. Domaine de Bablut heeft ook het label Vignobles & Découvertes gekregen, dat de verschillende activiteiten promoot om de wijngaarden en het rijke erfgoed van de regio te ontdekken. Het domein verwelkomt groepen en individuen, op afspraak, voor een rondleiding door de wijngaarden gevolgd door een proeverij in de kelder, die is ondergebracht in een oude molen.
Talen bezoeken:Frans, Engels
Home groepen:ja
Producten:Wijnen
Gesproken talen:Engels, FransTalen bezoeken:Frans, Engels
Home groepen:ja
| Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|
-
Biologische landbouw (AB) nl
-
Caves touristiques vignoble de Loire nl
-
Vignobles et découvertes nl
-
Wijnbouw category
-
Wijnen nl
-
Caves touristiques
-
Produits alimentaires
-
Anjou Blanc
-
Cabernet d'Anjou
-
Coteaux de l'Aubance
-
Crémant de Loire

