De geschiedenis van het landgoed Coteaux Blancs gaat bijna een halve eeuw terug. In 2022 werd dit prachtige domein overgenomen door Jannick JARRY & Co, gelegen in de uitlopers van de Corniche Angevine, een UNESCO werelderfgoedsite. Onze wijngaard beslaat meer dan 20 hectare en we zijn gepassioneerd door het produceren van kwaliteitswijnen die de schoonheid van de terroirs van de Anjou weerspiegelen.
Onze missie is om het milieu te beschermen, de biodiversiteit te respecteren en het gebruik van inputs te beperken, om zo de complexiteit en rijkdom van onze terroirs zo goed mogelijk te weerspiegelen door middel van een reeks wijnen waarin elk van onze jaargangen uniek is. Sinds 3 jaar schakelen we over op biologische landbouw en 2024 wordt onze 1e oogst met biologische methoden, een teken van onze toewijding.
We verwelkomen je graag op het Domaine voor een proeverij van onze wijnen (AOC Anjou wit en rood, Anjou Villages, Coteaux du Layon, Cabernet d’Anjou en Rosé de Loire, Crémant de Loire, IGP Sauvignon, Vin de France, Jus de Raisin).
Laat ons weten wanneer u komt, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontvangen.
Talen bezoeken:Frans, Engels
Home groepen:ja
Producten:Wijnen
Gesproken talen:Engels, FransTalen bezoeken:Frans, Engels
Home groepen:ja
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| - | du lundi au vendredi de 8h à 12h et de 14h à 18h (vendredi : 17h) - / - | 08:30 - / 14:00 - | 12:00 - / 17:30 - | 08:30 - / 14:00 - | 12:00 - / - | 08:30 - / 14:00 - | 12:00 - / 17:30 - |
-
Biologische landbouw (AB) nl
-
Caves touristiques vignoble de Loire nl
-
Wijnbouw category
-
Wijnen nl
-
Caves touristiques
-
Produits alimentaires
-
Anjou Blanc
-
Anjou Rouge
-
Anjou Villages
-
Bonnezeaux
-
Cabernet d'Anjou
-
Coteaux du Layon
-
Crémant de Loire

