In 2015 begon Philippe Chevarin aan een tweede carrière: na gewerkt te hebben als muzikant en geluidstechnicus voor Dominique A. en Vanessa Paradis, kwam hij terecht in de goddelijke idylle van de wijn! De openbaring kwam toen hij Thierry Puzelat ontmoette, en vooral met zijn fles Buisson Pouilleux, waarin hij de geur en smaak van het sap dat uit de pers stroomt herontdekte… een grote klap in het gezicht! Na een opleiding in wijnbouw en natuurlijk wijnmaken bij Jacques Carroget van Domaine de la Paonnerie in Muscadet, vestigde hij zich in Oudon, in de Côteaux d’Ancenis. Philippe verbouwt vijf hectare Melon de Bourgogne, Gamay en Cabernet Franc en Sauvignon. Zijn werk wordt steeds preciezer en de wijnen van deze jonge wijnmaker, die nauw samenwerkt met Jacques Février, zijn een echt succes. De wijnen zijn vloeiend en licht verteerbaar, eerlijk, opgewekt en erg vriendelijk, net als de wijnmaker zelf!
Druivenrassen: Melon de Bourgogne, Gamay, Gamay Magny, Grolleau Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon.
Producten:Wijnen
| Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|
-
Biologische landbouw (AB) nl
-
Wijnbouw category
-
Wijnen nl
-
Produits alimentaires
