Op het programma:
– Bezoek aan de kelders en alle productiefasen van onze “Brut de Loire” wijnen,
– Ontdekking van de etikettenbibliotheek en de archieven,
– In het proeflaboratorium met onze sommelier: ontdekken/proeven van Bouvet Ladubay “Brut de Loire” – AOP Saumur & Crémant de Loire; sensoriële analyse van de wijn, inleiding tot wijnproeven en aroma’s.
maaltijden waarbij wijn en gastronomie worden gecombineerd in de kelders…Gesproken talen:Engels, Frans
Voorgestelde activiteiten:Oenologie
Voorgestelde activiteiten:Oenologie
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 02/01/2026 - 31/12/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. |
-
Oenologie
