Ontdek de kazen gemaakt van geitenmelk: melk, yoghurt, fromage frais en faisselle, verse en gerijpte kazen gemaakt van rauwe melk, tommes of tommes met kruidensmaak… Alle producten worden gemaakt in de kaasmakerij van de boerderij, opgeschept op traditionele wijze. De geiten worden met respect en zorg op de boerderij gehouden en grazen waar mogelijk. De producten van de boerderij hebben sinds begin 2022 het biologische label.
Directe verkoop in de kaasmakerij van dinsdag tot zaterdag van 9 tot 11 uur en vrijdag van 15 tot 19 uur (voor de kaasmakerij).
Je vindt onze producten op verschillende markten:
– Dinsdagochtend: Saint-Sébastien-sur-Loire
– Woensdag- en zaterdagochtend: Angers (La Fayette)
– Donderdagochtend: Ancenis-Saint-Géréon
– Vrijdagochtend: La Chapelle-sur-Erdre
– Zondagochtend: Vallet
Producten:Kaas en zuivelproducten
Talen bezoeken:Frans
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| - | - / - | - / - | - / - | 09:00 - / 11:00 - | - / - | 09:00 - / 11:00 - | - / - |
-
Biologische landbouw (AB) nl
-
Kaas en zuivelproducten nl
-
Landbouw / tuinbouw / vissen category
-
Produits alimentaires
