Fontevraud L’Ermitage, dat uitkomt op het klooster en de architectuur van een voormalige priorij volgt, combineert erfgoed en haute cuisine. Chef Thibaut Ruggeri, Bocuse d’or, een Michelinster, 3 Gault&Millau toques en winnaar van de groene ster voor duurzame gastronomie, richt zich op het koken van het essentiële en belichaamt de waarden van Franse uitmuntendheid en duurzame gastronomie.
Maandag en dinsdag gesloten.
Gesloten woensdag, donderdag en vrijdag lunchtijd.Gesproken talen:Engels, Frans
Menu volwassene (lunch doordeweeks) : 119,00 €
Kindermenu : 25,00 €
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26/02/2025 - 31/12/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. |
-
Hotel-Restaurant category
-
Tables et Auberges de France nl
-
Gastronomische en verfijnde keuken
