Japanse knowhow, elke avond op uw dorpsplein
Bij Sushi Z’n wordt elk ingrediënt dezelfde dag bereid:
De vis wordt ’s ochtends in zijn geheel gekocht en volgens de regels van de kunst gesneden.
● De rijst met azijn wordt zelf gekookt, volgens Japanse tradities.
Bestellingen worden op de minuut klaargemaakt, recht voor de ogen van de klanten.
Rondleiding:
Maandagavond in Le Cellier (place de la Terrasse)
Dinsdag in Orée d’Anjou (Saint-Laurent-des-Autels)
Donderdag in Ligné (parkeerplaats marktplein)
Vrijdag in Vair-sur-Loire (Anetz) (parkeerplaats Vitrines de Loire)
Het eerste weekend van elke maand:
Zaterdag in Mésanger (parkeerplaats kiné balneo)
Zondag in Loireauxence (Varades) (marktplein)
Bestelling alleen op reservering.
Bestelling per sms voor 16.00 uur, daarna telefonisch tot 21.00 uur.
Betaalmiddelen
- Creditcards
- Contant geld
| Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|
-
Foodtruck category
-
Wereldkeuken
