Franse keuken met alleen de meest verse seizoensproducten verwerkt in het restaurant door chef-kok Fabrice Bretel. Een warm onthaal en een attente service. Geniet het hele jaar door van dit gastronomische adres, maar ook van de traiteurdienst en kok aan huis voor al uw recepties… of kooklessen voor iedereen die gepassioneerd is door culinaire recepten met lokale kwaliteitsproducten.
S: elke dag geopend.
HS: 6 dagen per week geopend.Gesproken talen:Engels, Spaans, Frans
Home groepen:ja
Home groepen:ja
A la carte : 40,00 € à 55,00 €
Menu volwassene (lunch doordeweeks) : 35,00 € Menu du marché du lundi au vendredi hors jours fériés.
Kindermenu : 17,00 € Menu jeune gastronome.
Betaalmiddelen
- Creditcards
- Tickets Restaurant
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 01/03/2025 - 02/11/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. | |
| 03/11/2025 - 28/02/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. | |
| 01/03/2026 - 02/11/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. |
-
Restaurant category
-
Traditionele keuken
