Dit historische verblijf, een voormalige abdijboerderij (12e tot 18e eeuw), biedt smakelijke diners in familiestijl.
Alles is huisgemaakt met seizoensproducten, waaronder die uit de moestuin van het landgoed. Een uitstekende wijn- en drankenkaart. Geniet op uw eigen tempo van het prachtige historische kader van de eetzalen en het terras in de tuin met zijn eeuwenoude bomen, in een warme en vriendelijke sfeer…
Groepen zijn welkom voor de lunch… het hele jaar door op reservering.
Huur de Demeure om uw familiefeesten, doopfeesten, eerste communies… te organiseren.
Profiteer van de professionele keuken, de 2 eetzalen en de tuin.
Gesloten op zondag en maandag.Gesproken talen:Engels, Frans
Menu volwassene (lunch doordeweeks) : 36,00 € Entrée, plat, dessertnLe Chef Jean Baptiste Porquet vous propose son menu avec 3 choix d'entrées, de plats (avec toujours une proposition végétarienne) et de desserts ou une assiette de fromages.
Kindermenu : 14,50 € Menu enfant plat dessert, Menu bambin 6€ (purée)
Betaalmiddelen
- Creditcards
- Tickets Restaurant
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 24/02/2025 - 21/12/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. |
-
Hotel-Restaurant category
-
Traditionele keuken
