Met vrienden, zakenmensen of familie, chef Richard Prouteau biedt u een menu van verfijnde gerechten, waarin elk product nobel tot zijn recht komt op prachtige borden. Elk seizoensingrediënt, voornamelijk afkomstig van de beste producenten uit de streek, wordt met passie en liefde geselecteerd door de chef en bereid in de geest van de Franse gastronomie, met finesse en durf. Ontdek ’s middags de hele culinaire wereld van Le Castellane met het menu “Instant”, voor een lunch van drie gangen, en geef u ’s avonds over aan het menu “Castellane”, waar u door Richard Prouteau wordt begeleid op een epicuristische reis naar het hart van de Loire-gastronomie.
Dagelijks geopend.Gesproken talen:Engels, Frans
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 23/10/2025 - 21/12/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. | |
| 26/12/2025 - 04/01/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. | |
| 14/01/2026 - 15/02/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. | |
| 11/03/2026 - 31/03/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. | |
| 01/04/2026 - 31/10/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. |
-
Hotel-Restaurant category
-
Qualité Tourisme nl
-
Gastronomische en verfijnde keuken

