Elke lunch van maandag tot vrijdag serveert het restaurantteam traditionele menu’s bestaande uit een voorgerechtenbuffet, een keuze uit traditionele gerechten of gegrild vlees, en een dessertbuffet. Al het vlees is Frans, of zelfs lokaal, vooral ons rundvlees.
Elke vrijdag staat de traditionele vis met beurre blanc op het menu.
Het restaurant heeft 2 zalen op de begane grond met een capaciteit van ongeveer 72 zitplaatsen, een bar (15-20 zitplaatsen) en een terras met meer dan 30 zitplaatsen.
Het is mogelijk om groepen te ontvangen voor vergaderingen boven en om lunch aan te bieden in de 2e zaal boven (maximaal 18 tot 20 personen).Home groepen:ja
Betaalmiddelen
- Creditcards
- Cheques (bank en post)
- Contant geld
- Tickets Restaurant
- Overschrijving
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 02/01/2025 - 22/12/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Ouvert les midis du lundi au vendredi |
-
Restaurant category
-
Brasserie
