Chef Baptiste Bouilly heeft een origineel concept bedacht dat gebaseerd is op verrassing. Alleen het hoofdgedeelte van het gerecht wordt onthuld! De ingrediënten, sauzen en garnering worden pas onthuld als het gerecht voor je neus staat. In de eetzaal stelt Camille Bouilly een wijn-spijscombinatie voor die bij je menu past.
Reserveren wordt sterk aanbevolen. Gesproken talen:Frans
Menu volwassene (lunch doordeweeks) : 31,00 € à 39,00 €
Menu volwassene (diner en weekend) : 47,00 € à 63,00 €
Betaalmiddelen
- Creditcards
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 15/01/2025 - 31/12/2025 | - / - | - / - | 12:00 - 13:15 / 19:00 - 21:00 | 12:00 - 13:15 / 19:00 - 21:00 | 12:00 - 13:15 / - 21:00 | 12:00 - 13:15 / 19:00 - 21:00 | - / - | Ouvert du mercredi au samedi | Fermé le dimanche, lundi et mardi |
| 28/08/2025 - 05/11/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Fermeture annuelle | Fermeture annuelle |
| 06/01/2026 - 31/12/2026 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Ouvert du mardi au vendredi | Fermé le samedi, dimanche et lundi |
-
Restaurant category
-
Gastronomische en verfijnde keuken
