Het menu verandert elke week, afhankelijk van het seizoen en de inspiratie van chef-kok Romain Butet. Wat de wijnen betreft, geeft Hélène Guibrunet je haar deskundige advies. U zult hier een zeer aangename bistronomische pauze hebben, warm verwelkomd in een moderne, elegante omgeving, in de eetzaal met airconditioning of op het aangename terras op de binnenplaats. Onze keuken heeft prijzen en onderscheidingen gekregen van verschillende gidsen, waaronder de Guide 109 (“het nieuwe bloed van de Franse keuken”) 2021 Gault & Millau, “de gids voor de talenten van vandaag” en de Michelingids in 2021! Een must-see!
Gesloten op dinsdag-, woensdag- en zondagavond.Gesproken talen:Engels, Frans
Betaalmiddelen
- Creditcards
| Periode (s) | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Openingstijden | Sluitingsdag |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 01/04/2025 - 13/11/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. | |
| 28/11/2025 - 31/12/2025 | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | - / - | Pour connaitre le détail, contacter l\'établissement. |
-
Restaurant category
-
Gastronomische en verfijnde keuken
