De laatste nieuwtjes over de Loire à Vélo-fietsroute!

1

Een nieuw notitieboekje, nieuwe zoekmachine, reserveren voor de Train Loire à Vélo, de “Voyagez léger” formule, accommodatie, activiteiten te reserveren op de site ... We hebben veel nieuws!

Bereid je tot in de puntjes voor met je notitieboekje

Je kunt je Loire à Vélo avontuur minutieus voorbereiden. Het boekje is verbeterd en maakt het voorbereiden van de etappes nu nog eenvoudiger Het nieuwe notitieboekje is eenvoudig in gebruik en toegankelijk via je mobieltje:

  • Beheer je reis: vertrekpunt, aankomst, dagelijkse etappes, bezichtigingen, accommodatie, activiteiten onderweg.
  • De mogelijkheid om een gedeelte per trein te doen: je geeft in het traject aan dat je dat gedeelte per Train Loire à Vélo doet en je hele parcours wordt herberekend
  • Het immersieve 360°-overzicht van de route toont je hele parcours
  • Voor onderweg is er de audio-begeleiding en wordt de route naar gelang je vooruitgang herberekend

Jij bent aan zet!

Gebruik de nieuwe zoekmachine om bezichtigingen, accommodatie, verhuurders etc. te vinden

Zoek met enkele klikken; handig als je al onderweg bent én als de reis nog in de voorbereidingsfase is. Toets het sleutelwoord in, of een naam van een leverancier als je die weet, en je krijgt subiet het resultaat. Weet je niet zeker of de spelling klopt? Met automatisch aanvullen en het herkennen van spelfouten helpt de machine bij het zoeken. Je kunt je zoekopdracht verfijnen met bv locatie, keurmerken, classificatie, categorieën … Wie zoekt, zal vinden!

> Algemene zoekpagina

Reserveer plek voor je fiets(en) op de Train Loire à Vélo

Dan hoef je je niet meer af te vragen of er nog plek voor je fiets zal zijn in de trein. Het is nu mogelijk om en plek voor je tweewieler te reserveren dus je hoeft niet meer op de bonnefooi naar het station. Je kunt direct op de Loire à Vélo-website een fietsplekje reserveren.  Deze reservering is een aanvulling op de reservering van je eigen treinkaartje op de SNCF-website (SNCF, Oui, of TER regionale treinen)

Gebruik de “Licht reizen” formule

Vrij als een vogeltje en licht als een veertje, deze twee gezegdes zijn zeer toepasselijk als je tijdens je reis gebruikt maakt van campings die alles al voor je klaarzetten!  Klik op de  rubriek “voyagez léger”  (lichtgewicht reizen) als je op zoek bent naar fietstoeristaccommodatie zoals de abricyclo, bijzondere diensten of specifieke opvang.

Reserveer al je accommodatie, activiteiten etc. direct op de website

Wil je op de Loire à Vélo-fietsroute activiteiten, accommodatie of andere dingen reserveren? Geen probleem, je kunt dit alles direct vanuit de website doen. Alle gegevens zijn er: kosten, datums, keurmerk “Accueil Vélo” (Fiets welkom) etc. Zoek in de rubrieken “Accommodatie” en “Activiteiten” …