Een typisch, authentiek kader aan de oevers van de Loire, waar u kunt genieten van een traditionele, seizoensgebonden keuken op basis van lokale producten. Samuel BAUDRY, chef-kok Martin HUET de FROBERVILLE en het hele team heten u van harte welkom in deze voormalige herberg.Gesproken talen:Frans, Engels
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Menu volwassene : 45,00 € à 49,00 €
Menu volwassene : 27,00 € à 32,00 €
Kindermenu : 13,90 € à 15,90 €
Betaalmiddelen
- American Express
- Betaalkaarten
- Cheques
- Vakantiebonnen
- Cash
- Overmakingen
Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
---|---|---|---|---|
01/01/2024 - 31/12/2024 | 12:00 - 13:30 | 19:00 - 21:30 | Maandag - Dinsdag - Zondagavond | |
01/01/2025 - 31/12/2025 | 12:00 - 13:30 | 19:00 - 21:30 | Maandag - Dinsdag - Zondagavond |
Bijbehorende diensten
-
Restaurant