Uw Loire à Vélo-paspoort

1
  • Arnaud Chauvel

Het kersverse La Loire à Vélo-paspoort is er, net op de valreep van 2022! Dit document wordt hét beste reisgezelschap tijdens uw fietsvakantie op de route van Sant-Brevin-les-Pins naar Cuffy! Lees hier hoe het werkt, en waar u hem kunt laten stempelen 😊

Dit reisjournaal en z’n stempels reizen gezellig de hele Loire à Vélo-route met u mee. Verzamel de volledige collectie van 24 unieke stempels, verspreid over de plaatsen in de streken waar de fietsroute u doorheen leidt: van Saint-Brevin-les-Pins naar Cuffy, via Nantes, Angers, Tours, Orléans en meer. Maak uw eigen souvenirs, of u nu voor een dagje, een weekend of langer komt!

Uw paspoort gebruiken

U kunt uw paspoort, net als een reisjournaal, persoonlijk maken. Noteer er de datum van uw etappe in, de aankomsttijd, het aantal gefietste kilometers, de tijdsduur, het weer, én uiteraard uw persoonlijke herinneringen.
In dit (met liefde! ❤) door het La Loire à Vélo-team ontworpen boekje bewaart u de beste momenten op deze unieke route om later nog eens door te kunnen bladeren. En als uw benen eenmaal zijn uitgerust kunt u altijd terugkomen om uw collectie uit te breiden met een nieuw avontuur!

De stempels verzamelen

Elke dubbele pagina heeft een blanco ruimte voor een nieuwe stempel; er is ook ruimte om de plaats van de stempel te noteren. Er zijn 24 unieke illustraties die elk de identiteit van een plek op de route illustreren; onze voornaamste inspiratiebronnen waren de Atlantische oceaan, de wijngaarden op de oevers van de Loire, de typische dorpjes en bruggen, plaatselijke culinaire specialiteiten en uiteraard de majestueuze kastelen. Elke stempel toont een typisch aspect van de streek waar u doorheen fietst. Wat ook handig is, is dat op de rand om de stempel het aantal resterende kilometers wordt aangegeven: aan de linkerkant het aantal tot Saint-Brevin-les-Pins en rechts het aantal tot Cuffy.

Voorbeeld: van links naar rechts, de stempels van Nantes en van Châteauneuf-sur-Loire

De stempels vinden

Bemachtig uw paspoort voor slechts €9,95 incl. bij het Office de tourisme in één van de 38 deelnemende plaatsen, en begin hem te vullen met de verkrijgbare geïllustreerde stempels. Leuk en emblematiek, dus waar wacht u nog op!? … ze zijn bijna goed genoeg om te laten tatoeëren … !

Deelnemende Offices de tourisme:

38 verkooppunten

443 Stempelplekken

Kom gauw, voor de Loire à Vélo-fietsroute én om de 24 unieke stempels te verzamelen 😊
Deel uw “stempelmomenten’ met ons op Instagram of Facebook!